Hoe zet ik notificaties aan?

Volgen
Het aanzetten van notificaties is eenvoudig en iets anders per platform.

iOS (iPhone en iPad)

Allereerst zul je moeten nakijken of jouw telefoon instellingen goed ingesteld zijn. Open "instellingen" op jouw iPhone of iPad, selecteer "Notificaties" en selecteer vervolgens de Mindmarker app uit de lijst. Klik op "Sta notificaties toe" zoals getoond in de schermafbeeldingen hierbeneden (Engels).

Wij raden aan om de "Alert style" badge in te stellen.

Android
Als je geen push berichten ontvangt op jouw Android apparaat. Bekijk dan de volgende instellingen:
1) Open "Instellingen" op jouw Android apparaat.
2) Klik op "Apps" in het menu "Apparaat"
3) Zoek de "Mindmarker" app and klik op het menu
4) Klik op "Notifications"
5) Zorg ervoor dat op dit scherm de instellingen zo staan, zodat de Mindmarker app push berichten naar u mag sturen.

Web (browser)
While logged in click on the Settings icon in the top right of the screen (Gear-icon).
Als je ingelogd bent klik op het Instellingen icoon rechts bovenaan in het scherm.

Onder "Voorkeuren" zorg ervoor dat "Email berichten" aan staan en klik op "Opslaan".

Emails en Herinneringen
Mocht je ook email notificaties willen ontvangen als je de mobiele app gebruikt. Klik dan op "Instellingen" in het app menu. Open vervolgens het "App instellingen" scherm en zorg ervoor dat "Email notificaties" aan staan.

Je kunt er ook nog voor kiezen om herinneringen te krijgen. Als je wil dat de Mindmarker applicatie jouw herinnert wanneer je nog niet afgeronde Mindmarkers hebt. Zorg er dan voor dat "Herinneringen" aan staat in het App instellingen menu.