Punten en score

Volgen

Waarom gebruiken we punten?

Jouw doorlopende leerprogramma is ontwikkeld zodat jij de beste resultaten uit jouw training kunt halen. Om deze impact maximaal te maken is het van belang dat je altijd bij blijft.

Ons puntensysteem is zo ontwikkeld dat het jou niet alleen ondersteund in het volgen van het leer programma, maar ook inzicht geeft in hoe je presteert.

Hoe werkt het?

Ons punten systeem maakt het gemakkelijk en leuk om alle punten te behalen en jouw ideale leerpad te volgen. Probeer het volgende te bereiken voor een maximaal resultaat:

• Beantwoord alle Mindmarker vragen correct.
  • Rondt alle Mindmarkers af.

Wil je bonuspunten scoren?

Elke Mindmarker heeft een bepaalde puntenwaarde en die punten kun je scoren wanneer je de Mindmarker afrond. Wanneer je een Mindmarker afrond binnen 8 uur van ontvangst krijg je bonuspunten!

Hoe langer je wacht met het afronden, hoe minder punten je zult ontvangen.

Zorg er dus voor dat de notificaties voor de app op je smartphone aan staan zodat je bij kunt blijven. En onthoud dat bij blijven van groot invloed is op het uiteindelijke resultaat van het programma. Je kunt het aantal punten dat je behaald hebt zien op het dashboard van de app.

"Zin in competitie? Bekijk hoe je het doet ten opzichte van anderen die ingeschreven staan voor hetzelfde programma."

Als het Klassement geactiveerd is voor jouw programma, dan kun je inzien hoe je het doet qua score ten opzichte van anderen die ingeschreven staan voor dit programma. Klik op het menu en selecteer het item "Klassementen" op het klassement van jouw programma te kunnen inzien.