Kan ik me afmelden voor Mindmarker emails?

Volgen

Ja, dat kan door ofwel;

- Een van onze mobiele apps te installeren en bij instellingen (app instellingen) email meldingen "uit" te zetten. (Geadviseerd)
- Of door in een van de email verstuurd door het Mindmarker systeem op de link met de tekst "afmelden" onderaan in de email.

Let op: Het is belangrijk dat je de Mindmarker applicatie via minimaal één kanaal in staat stelt om je op de hoogte te brengen van nieuw training materiaal. Lees hier waarom dit belangrijk is.