Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Volgen

Open de login pagina van de Mindmarker applicatie op de mobiele app of in de web browser. Doe dit door "Bestaande gebruiker" te selecteren. Vul je email adres, dat je eerder gebruikt hebt om tijdens de registratie, in en klik op 'doorgaan'. (Let op: Het voorgaande kan automatisch door het systeem gedaan worden mits je eerder ingelogd bent geweest op dit apparaat.)

Klik vervolgens op "Wachtwoord vergeten?" onder het "Wachtwoord" invul-veld, zoals getoond in de afbeelding hieronder. Het systeem verstuurd nu een email met instructies hoe het wachtwoord te herstellen.