Wat is "Reinforcement voortgang"?

Volgen

Jouw "Reinforcement voortgang" kun je zien op het dashboard van de app. Het percentage dat zich toont in het "Voortgang" element van het dashboard is jouw voortgang in het Mindmarker Reinforcement programma. Het percentage dat zich toont aan de rechterkant toont het beste resultaat dat je zou hebben kunnen behalen tot nu. Het percentage aan de linkerkant staat voor de score die je behaald hebt zover. De balk toont de status. Groen betekend dat helemaal bij bent. Rood betekend dat je een beetje achterop geraakt bent en dat je wellicht extra je best moet doen of hulp moet vragen (aan bijvoorbeeld je manager of coach) om weer bij te geraken.