Ik gebruik een ondersteunde Internet Explorer versie, maar heb toch problemen.

Volgen

Het kan zijn dat uw browser op 'compatibility mode' of 'emulation mode' staat ingesteld, waardoor de browser zich identificeert en gedraagt als een oudere niet-ondersteunde browser zoals Internet Explorer 8 of 9.

Zorg ervoor dat uw Internet Explorer instellingen aangepast worden, zodat uw browser zich identificeert en gedraagt zoals bedoeld.

U gebruikt Internet Explorer 10:

Hieronder staan de stappen die u kunt doorlopen om Internet Explorer 10 zich correct te laten gedragen:

1. Wanneer u Internet Explorer 10 geopend hebt.
  2. Klik op de F12 toets van uw toetsenbord.
  3. U zult het volgende scherm aan de onderkant van de browser zien:

Internet Explorer 10 - Browser Mode

4. Selecter de "browser mode" optie in het menu (blauw gemarkeerd hierboven).
  5. Zorg ervoor dat Internet Explorer 10 is geselecteerd.
  6. Document mode moet op Standards (page default) staan.
  7. Druk weer op F12 om het scherm onderaan in uw beeld te laten verdwijnen.
  8. Herlaad de pagina door op F5 te drukken.

U gebruikt Internet Explorer 11:

Hieronder staan de stappen die u kunt doorlopen om Internet Explorer 11 zich correct te laten gedragen:

1. Wanneer u Internet Explorer 11 geopend hebt.
  2. Klik op de F12 toets van uw toetsenbord.
  3. U zult het volgende scherm aan de onderkant van de browser zien:

Internet Explorer 11 - "Emulation Mode"

4. Zorg ervoor dat u helemaal naar beneden gaat in het zwarte menu aan de linkerkant.
  5. Selecteer "Emulation" in het menu (blauw gemarkeerd hierboven).
  6. Zet "Document mode" naar Edge (Default).
  7. Zet "Browser profile" naar Desktop.
  8. Zet "User agent string" naar Default.
  9. Druk weer op F12 om het scherm onderaan in uw beeld te laten verdwijnen.
  10. Herlaad de pagina door op F5 te drukken.

Mochten voor welke reden dan ook de bovenstaande instructies niet helpen. Neem dan contact op met de systeem beheerder binnen uw organisatie. Of maak gebruik van browser als Google Chrome of Firefox.